Wie ben ik?


Heerlijk liedjes zingen, ideeën omzetten in activiteiten en samen genieten van muziek.

Ik heb het geluk gehad al vroeg met muziek en dans in aanraking te zijn gekomen, zingen thuis als kind, de balletlessen, de orgellessen, het gitaarspelen bij het kampvuur, de opleiding tot kleuterleidster, de lessen dansexpressie, de pianolessen, de opleiding vakspecialist muziek en een hoofd vol ideeën.

Het werk dat ik doe in de muziek, zowel onder de naam Rondo Muziekprojecten als onder de naam Marliedje, voor de Muziek op Schoot lessen, is een heerlijke uitlaatklep voor mijn enthousiasme voor muziek en voor bewegen en voor het kijken naar de ontwikkeling en de eigenheid van kinderen.

In 2016 heb ik mijn diploma muziek op schoot docent behaald. Mijn ervaring in het (kleuter) onderwijs, het plezier in muziek, de ervaring met dansexpressie en de opleiding vakspecialist muziek komen hier op een mooie manier samen.

Inmiddels werk ik al lange tijd in het VSO ZML, als groepsleerkracht en als vakdocent muziek. Heerlijk werk waar ook creativiteit en kijken naar de mogelijkheden en eigenheid van de kinderen zo belangrijk is.

Muziek op Schoot lessen geven is een prachtige manier om mijn ervaring in het werken met groepen kinderen en enthousiasme voor muziek te combineren. Ik breng dat enthousiasme en plezier graag over op u en uw kind.

Ik geef Muziek op Schoot cursussen in Nijkerk. Daarnaast organiseer ik iedere 2e zondag van de maand een speciale muziek op schoot les onder de naam “Ranja met een Liedje”dit is een muzikaal feestje voor kinderen en ouders in zaal bloemendaal bij Zandfoort aan de Eem. Een samenwerking waarbij ik me helemaal thuis voel!
cursussen Het is elke week weer een klein feestje. En als ik thuis ben? Dan oefen ik op mijn klarinet. Ik speel met veel plezier in het harmonie orkest Wilskracht.